Annons
Annons

Skapa en effektfull tavelvägg

Kanske är du ledig under höstlovet och har tid för ett projekt. Mitt tips är att ge lite kärlek till den där bortglömda högen med affischer och bilder och med dem skapa en effektfull tavelvägg.

Daniellawitte_on the wall_at homeDaniellawitte_on the wallFoto & Styling | Daniella Witte

Annons

Man kan gå till väga på olika sätt men den gyllene regeln är att bestämma sig för en tydlig linje. Här har jag valt att följa ramarnas underkant fram till möbeln som sedan styr formen med ett nätt avslut längst upp. Det sistnämnda gör hela väggen mer spännande liksom att det är olika storlekar på ramarna.

Det var ett tag sedan tavelväggen skapades och i skrivandes stund håller jag på att byta ut en del av ramarna och dess innehåll. Det är mänskligt att bli less på materiella ting man sett (för) mycket av men formen på upphängningen har faktiskt inte tröttat ut mig alls. Den står sig lika harmonisk och effektfull som när jag gjorde den för två år sedan. Det ser jag som ett bra betyg 🙂

 

Köpställen från väggens vänstersida: Moderna muséet, Formelle Design, Lotta Agaton shop, Therese Sennerholt shop. Rullvagnen och metallampan på golvet kommer från House Doctor.

/Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar