Annons
Annons

Skapa ett lugnt sovrum, ton i ton

Man kan gå till väga på olika sätt för att skapa ett lugnt och harmoniskt sovrum. Ett tillvägagång sätt kan vara att konsekvent välja inredning i kulörer som går ton i ton med varandra. Mörk, mittemellan eller den ljusa skalan, det är en smaksak.

Annons

DW_sovrum_toniton_LUFoto | Daniella Witte

Här utgick jag från färgerna den i den gråmelerade tapeten Rost som är en nyhet från Sandberg tapeter. Inga skarpa kontraster utan bara behagligt sköna övergångar. För att ge miljön lite karaktär valde jag att jobba med växtlighet, trä och metaller som mässing och zink för att bryta av.

Köptips: Påslakan: By Nord, Handvävt överkast: Twistin, Zinkbricka: Granit, Bordslampa: House Doctor

/D

 

DELA (60)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar