Annons
Annons

Ny känsla med samlingar på hög

Det känns väldigt onödigt att hela tiden konsumera så fort man känner för något nytt att titta på. Att skapa något spännande och personligt med det man redan har är faktiskt ganska enkelt. Charmen med att trava_muggar1_Daniella Witte_blogCharmen med att trava_bocker1_Daniella Witte_blogCharmen med att trava1_Daniella Witte_blogFoto | Daniella

Annons

Ett sätt är att flytta saker till en ny plats, i ett nytt sammanhang. En annan kan vara att samla fina ting på hög. På så sätt kan man få harmoni i högt och lågt och lyfta fram strukturer, färg och form på ett nytt sätt. En trave med fina textilier får helheten att inte se så tillrättalagt ut samtidigt som det tillför något spännande att vila ögonen på.

Ha en fin dag!!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar