Annons
Annons

Skira linnegardiner i köket

Så var mitt lilla helgprojekt klart. Gardinerna är färdigsydda och uppsatta vid vår matplats i köket. Känner mig väldigt nöjd!

matrum_gardiner_daniella wittematrum_gardinskena_daniella witte

I taket monterade vi en tunn och diskret gardinskena som jag köpt på Stoff och stil. Dem är verkligen prisvärda där.

Annons

Genom att fästa gardinerna ända upp i taket förstärkte jag direkt taköjden vilket gav en mycket rymligare känsla.

matrum_stol_gardiner_daniella witte

Foto | Daniella Witte

Hela inredningen blev nu plötsligt mycket softare. Gardinerna reflekterar ett skönt ljus till rummet som jag gillar skarpt. Dessutom kommer dem skydda oss mot den skarpa morgonsolen så snart solen går upp tidigt.

Nu kan vi möta våren här inne!!

Kram D

 

DELA (36)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar