Annons
Annons

Sköna nyanser av naturen!

DW_Natural colors (3 av 1)DW_Natural colors (2 av 1)DW_Natural colors (1 av 1)Foto | Daniella Witte

 

Just nu befinner jag mig i Italien där jag, familjen och goda vänner lever campingliv utmed det Adriatiska havet. Semesterlivet här är väldigt simpelt och skönt precis som vi önskade.

Annons

Att få så stor distans från vardagen som möjligt är det jag eftersträvar på min ledighet. Uppleva ny inspiration samtidigt som hjärnan är i viloläge är alltid den bästa kombinationen och det man lagrar lever kvar väldigt länge.

Bilderna är från min tidiga morgonpromenad längs stranden där man känner att nyanserna av havet, sanden och snäckorna lätt skulle kunna användas som en perfekt färgpalett till en interiör. Det är ofta just så jag brukar inspireras till nya idéer och miljöer. I naturens tecken!

 

Solhälsningar från mig till er!  /Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar