Annons
Annons

SLOWLY AUTUMN MOOD

Tar söndagen som den kommer och njuter av en dag i med höstlika vibbar….

Daniella Witte_Autumn mood_sinnerlig cane

Foto | Daniella Witte

Kannan fick jag av min kära vän Emma och det var nog ett av de sista exemplaren i Sinnerlig kollektionen….. Är så glad att hon tänkte på mig där och då. Älskar den!!

Annons

Färgerna i bilden talar för ”min” höst. Grönt, grått och blått med inslag av dova brunröda toner.

Kram D

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar