Annons
Annons

Snyggt ljud från Tivoli Audio

Jag har i samarbete med Tivoli Audio fått inreda mitt hem med deras trådlösa kollektion, Art by Tivoli Audio. En snygg och design-säker serie högtalare med ett grymt ljud.

Eftersom tekniken ger möjlighet till att högtalarna ska vara uppkopplade till husets Wifi, kan ljudet och musiken nu få vara en del av vårt hem på ett sätt som jag efterfrågat länge.

Annons

Daniella Witte_Tivoli Audio Art_valnot_cube_LU

Sedan vi flyttade in i vårt hus från 1907 har jag önskat mig att musiken en dag ska gå som en ljuv stämma genom nästan alla våra rum. Nu blir det möjligt. Av musik får jag en positiv energi och inspiration som inte går att ta på.

I köket placerade jag den snyggt valnöts-klädda Cube, bland matchande skärbrädor och vardagsmuggar. Det är precis så här jag tycker att högtalarna ska få sin plats. I ett sammanhang bland andra favoritsaker som man lever med i vardagen. Och ljudet, ja det är sådär mjukt, djupt och behagligt, precis som man vill att det ska vara. Lika avkopplande att lyssna på till morgonkaffet som till matlagningen på kvällen.

Daniella Witte_Tivoli Audio Art_vit_LU

Jag är imponerad av den slimma designen kombinerat med ett ljud av högsta kvalitet. Textilen i högtalarna är eko-certifierat och kommer från välrenommerade danska textilvarumärket Gabriel.

Daniella Witte_tivoliaudio_detaljDaniella Witte_tivoliaudio_valnot_LU

Foto | Daniella Witte

Att omges av vackra detaljer i ett hem är viktigt för att trivas. Så är det för mig.

De runda ORB-högtalarna gillar jag speciellt. De ger ett djupt, härligt ljud och går att hängas upp bland tavlorna på väggen eller ställas på ett stativ som en del av ett stilleben. Här i vardagsrummet fick den sin plats på en trave böcker bland andra inredningsdetaljer som jag tycker väldigt mycket om.

Tror jag slår på min favoritlåt nu för att komma i lite stämning!

 

Lite teknik! För att beskriva hela systemet så är Art by Tivoli Audio kvalitetsljud som möter ny teknik. De trådlösa högtalarna ansluts i mängder av olika kombinationer, till vilken ART by Tivoli Audio-enhet som helst. Dessutom kan allt kopplas ihop med våra tidigare produkter , endast med hjälp av en liten sändare. Så himla smart.

Genom att ladda ner och aktivera Tivoli-appen, streamar man musiken via WiFi som ansluts till Cube eller Orb-högtalarna. Det går också att ansluta via Bluetooth eller AUX-uttaget. Läs mer om det tekniska här!

Detta var ett inlägg i ett inspirerande samarbete med Tivoli Audio! 

/Daniella

DELA (89)
PINNA (0)

7 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar