Annons
Annons

Sommar i min framtida studio

Verkligheten är att jag börjar växa ur min nuvarande studio. Vi är därför i full gång med att planera ombyggnaden av vårt stall där jag kommer få hela ca 200 kvm fotostudio med tillhörande kontor. Ni kan tro att jag längtar som ett litet barn till att ombyggnaden ska köra igång.

Annons

Eftersom det efterlängtade regnet stoppade min Ikea-fotografering i dag, så passar jag i stället på att visa er lite sommar-influerade bilder från hur stallet ser ut i dag.

5_Daniella Witte_Sommar i blivande studion

Hästboxarna är ännu helt orörda sedan hästarna lämnade för några månader sedan. Här kommer det så småningom bli 4-6 stycken kontorsplatser, mötesbord, kök och toalett. Min tanke är att hyra ut några platser till andra kreativa företagare.

Jag vill att det ska vara ett härligt öppet landskap men med avdelare som är i karaktär med byggnaden. Bjälkarna kommer vara kvar men göras trärena. Väggarna kommer putsas upp på nytt och större svarta järn-fönster kommer sättas in.

1_Daniella Witte_Sommar i blivande studion2_Daniella Witte_Sommar i blivande studion3_Daniella Witte_Sommar i blivande studion

Foto | Daniella Witte

Vägg i vägg med stallets baksida är där i dag en stor betongplatta (160 kvm) med mur runtomkring. Den som på hästarnas tid varit platsen för gödselstacken. Hela den ytan blir en öppen fotostudio med stora fönster och kala väggar.

När blir denna dröm verklighet då? I bästa fall redan nästa vår och jag är såå exalterad 🙂  Fortsättning följer….

/D

DELA (42)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar