Annons
Annons

Sommar när den är som bäst!!

Hos Ikea bjuds det på sommarinspiration som heter duga. Massor av nya härlig produkter kommer och med säljstart redan nu i Februari.

Tänk vad välkomponerade bilder i rätt miljö kan göra. Underbart!!!

PH131852PH131718PH131851

Foto | Ikea

Annons

Personligen står ett platsbyggt utekök högst på önskelisten denna sommar. Jag vill att vi näst intill ska kunna stänga dörren in och bara leva ute vid poolen och trädgården till största delen av dessa månader. Hoppas den drömmen blir verklig 🙂

Kram D

DELA (217)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar