Annons
Annons

Sommarinredning i bambu

Sommar, sol och bambu! Ett material som vi sett mycket de senaste åren i härliga utemiljöer. Granit visar nu upp sin sommar-kollektion som dominerar i just materialet bambu.

Om man funderar att ha dessa möbler ute, under bar himmel ska man nog tänka om. Det är ett exotiskt material och behöver lite skydd ovanifrån. Därför rekommenderar jag att placera bambumöblerna i ett uterum eller på en överbyggd terrass. Där ger det då också utrymme för att använda sig av härliga textilier som dynor, plädar och kuddar.

Annons

Foto | Granit pressbilder

Bambu gifter sig så fint med sommarens varma ljus och i ett rum som på bilderna gör dem sig fina. De skulle också vara hur fina som helst i ett stål-grått växthus, omfamnat med massor av grönt.

Kika in hos Granit för mer inspiration här!

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar