Annons
Annons

Sommarstämning på verandan

Bolaget_Sommarveranda

Så kom den efterlängtade skolavslutningen för barnen. Jag var där och det var så fint. Som vanligt kunde jag inte hålla känslorna tillbaka. ”Den blomstertid nu kommer” har onekligen något magiskt med sig ………

Annons

För övrigt har senaste tiden varit hektisk. Den här veckan varvade jag Ikea-fotograferingar med andra roliga jobb. Bland annat den här klassiska verandan som tillhör en äkta fyr-längad skånegård. Den inredde jag i sommarens tecken, specialbeställt för det här Malmö-företaget.

Sommarveranda_dukningSommarveranda_detaljSommarveranda

Foto | Daniella Witte

Basen var vit med trädetaljer, och eftersom jag var ute efter en krispig känsla fylld med massor av sommar, förstärkte jag interiören efter omgivningen med färgen grön. Accentfärgerna i rosa och rött fick pioner, pelargoner och jordgubbar stå för. Och så var det ett par röda trädgårdstofflor som så passande redan stod där.

Detta härliga somriga fick mig inte mindre sugen på stillsamma semesterdagar. Bara tanken att det endast är ett fåtal veckor kvar får mig faktiskt att njuta lite redan nu 😉

Ha en fin dag!

Kram D

DELA (20)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar