Annons
Annons

Spår av tall

Hemma hos mig har vi den här veckan fixat lite här och där inför advent. Vi kör på en ganska enkel linje vilket passar oss alla bra.Spår av tall_side board

Spår av tall_paket

Spår av tall_fonster

Spår av tall_flaskaFoto | Daniella Witte

Hemma hos mig finns det under advent och jul inte så mycket tillstymmelse till någon slags överdekoration. Jag nöjer mig gott med stjärnor och stakar, men vill gärna sätta en julig röd tråd genom vårt hem som ger en ombonad och mysig känsla. Det gör jag genom att (så otippat 😉 ) ta in grönt från skogen. Grenar med barr i rätt grön färg, och det får gärna hänga med några kottar.  I år blev det tall. Barren är sådär vackert silvergröna och kottarna är helt perfekt stora. Dessutom luktar de gott.

Annons

När vi väl väljer gran (som barnen fritt får pynta) håller jag mig till samma gröngrå ton. Silvergran!!

Ha en riktigt mysig fredag!!

/D

DELA (35)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar