Annons
Annons

Spartansk enkelhet

Inspirationen så här i slutet av Februari känn mest rätt som naken med ett litet tecken här och var på att något snart kommer ske…..

Dessa magiska bilder är unikt gjorda av välkända stylisten Hans Blomquist för Olsson & Jensen ´s katalog 2017. Håll till godo!

Annons

unspecified

Olsson & Jensen har i alla år konsekvent hållit sig till sin speciella etniska stil i både uttryck och produkt. Deras saker gifter sig alltid med valet av miljö när det kommer till deras bilder. Detta har Hans Blomquist på sitt speciella sätt lyckats tolka förtjusande bra tycker jag.

unspecified-2unspecified-5unspecified-3

Dem gulbrända tonerna kommer vi se mycket av i vår. En färg som är väldigt fin till de lika trendiga kulörerna som grått och korallrött.

unspecified-4

Foto: Pressbilder från Olsson & Jensen | Styling: Hans Blomquist

Enkelheten är ett faktum vilket klär Olsson & Jensen´s design väldigt väl. Wabi Sabi  när den är som bäst. Jag känner själv en dragning till att inreda mitt hem i den där spartanska enkelheten, endast fylld av saker som jag tycker väldigt mycket om. Är dock mer en glad maximalist än en minimalist så ta mig inte helt på orden där.

Ha nu en fin måndag!

/D

DELA (16)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar