Annons
Annons

Spirande pyssel

I dag kände jag för grönt här på bloggen. Jag valde en grön ton på väggen, nr.84 från Farrow & Ball. Den känns visserligen mer aqua än grön men den passar väldigt bra till de gröngrå växterna och de där brända färgerna som finns i tex keramik.

Annons

Jag skapade ett bord som bjuder in till vårens gröna pyssel.

spirande grönt3 DW_spirande grönt2 DW_spirande grönt

Foto | Daniella Witte

Det är ju nämligen så att en längtan efter våren bubblar inom mig och när det händer så börjar jag med att gå jag ut och klippa mig några vackra kvistar. Jag tar också gärna fram vaser, krukor, jord och annat som hör gröna blad till. Skriver upp vilka lökar som ska inhandlas, och förbereder helt enkelt för våren.

Älskar att blanda glasvaser i olika enkla former med en och annan keramikvas. Till det tycker jag det är fint med lite metall men också pappersföremål eller vanliga påsar att sätta krukan i.

Ja, pysslet är i gång så det är bara att njuta på av det som skaparsinnet brinner för just nu.

Kram D

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar