Annons
Annons

Spring black & white

Blogg Daniella Witte
Blogg Daniella Witte
Blogg Daniella Witte
Blogg Daniella Witte

I dag firar jag att Mars är här och att vi säger HEJ till ljuset på riktigt. Våren är här och trädgården står i sin första vårblom.

Mina bilder i dag är väldigt snabbt och spontant gjorda över eftermiddagskaffet. Jag tycker det är rätt skönt att låta inspirationen komma till mig som den själv vill.

I dag gjorde den det när jag stod med min kopp och tittade ut genom fönstren. Det som kom var en tolkning av den tidiga våren. Svart & Vitt med mjuka mellantoner!

Annons

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons