Annons
Annons

Stilkrockar i skön mix

Det ”gamle byhus” ligger inte långt från Baker street i London. När det renoverade lyckades arkitekten få till en riktigt skön stilmix……….interior_London_kjokken

interior_London_trapp

interior_London_peis

interior_London_benk_bad

interior_London_benk_krokFoto | Birgitta W Drejer

Jag tycker att de lyckats väldigt bra där verkligen det gamla fått vara kvar som så snyggt ramas in av de moderna linjerna. Som här i den sista bilden där man verkligen ser var stilbrytet går mellan gammalt och nytt. Gillar också att allt mjukas upp av etniska mönster och detaljer som i mina ögon upplevs som en väldigt bra ”mellanton” i det hela.

Annons

/D

DELA (31)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar