Annons
Annons

Still life Spillkum | Mitt jobb för Kristina Stark

På Formex kommer Kristina Stark´s nya tillskott till serien Still life, som lanserades hösten 2015. Spillkum heter den nya skålen och är Kristinas egna tolkning av den skål som kan vara krukmakar-traditionens mest ikoniska föremål.

Annons

KS_stilleben_skalar_lag_LU

KS_stilleben_servis_portfolio

Foto | Daniella Witte

Det är jag som fått äran att tolka serien i en rustik men enkel styling. Precis den enkelhet som Kristina Stark´s signum alltid har förmedlat. Om ni är på Formex tycker jag att ni absolut ska gå en sväng om Kristina´s monter och säga hej. Det är en väldigt varmhjärtad och ödmjuk designer som mer än gärna berättar mer om bakgrunden till sina skapelser.

Serien Still Life säljs hos Norrgavel, Svenssons i Lammhult, Designtorget mfl.

 

DELA (12)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar