Annons
Annons

Stockholm | Ek PR´s vårmiddag

I går for jag upp till Stockholm med en inbjudan till Ek Pr´s vårmiddag. Var av byrån inbokad på det splitternya At six , ett hotell som överraskade i en maskulin och nedtonad modern design.

Där mötte jag upp fina Kristin och Malin för en drink innan middagen. Mysigt när man hinner ses och prata för en lite stund.

Annons

På hotellet inspirerades jag speciellt av vinbaren med det massiva bordet och dem generösa gardin-längderna som mjukade upp hela inredningen. Bordet var gjort i ett stycke av en Alm som tidigare stått ute på Djurgården. Grymt fint!

Som alltid var det ett varmt välkomnande hos Madeleine Ek och hennes duktiga Pr -team. Dem har den där förmågan att skapa en härlig stämning genom att att sammanföra människor som trivs tillsammans. Inte helt lätt men hon lyckas minsann varenda gång. Kul!

Jag hamnade vid mitt ”vanliga” bord tillsammans med kärt bekanta bordsfolk som alltid lika roliga Eva Lindh och Stefan Nilson. Sen fick jag även en trevlig pratsund med Watt och Veke´s grundare Monika Lindström. Tillsammans åt vi en otroligt god middag med avsändare Pom & Flora.

Mittemot inspirerades jag av dessa grymma bloggkollegor, Anette och Maria. Alltid roligt att utbyta lite tankar och idéer kring det professionella bloggandet.

Stefan lutade sig tillbaka när Kappahl´s nya chefdesigner (som tidigare har jobbat för både HM och & Other Stories) presenterade företagets nya framtid. Design och hållbarhet står i fokus vilket är en utveckling som jag med spänning ser fram emot att följa.

Foto | Daniella Witte

Bredvid Kristin satt Caroline Ek som tidigare under kvällen hade visat upp sin fina möbelkollektion. Jag som redan har ett soffbord från hennes kollektion som jag gillar väldigt mycket kan bara önska denna kvinna framgång. Jag tycker verkligen hennes stålmöbler sticker ut med det lilla extra i en look som både känns stilren och elegant.

Tusen tack EkPr och alla inblandade för en superlyckad kväll!

Nu mot Skåne och nya jobbuppdrag.

Kram D

DELA (37)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar