Annons
Annons

String | Specialutgåva i rostfritt

Under dagen på årets möbelmässa var vi på en riktigt mysig lunch i String´s monter. Hela ledningen var där samt deras stylistdrottning Lotta Agaton och AD´n Magnus Ingerstedt.

Vi fick tillfället att hänga en stund med dessa trevliga och med de få inbjudna som var där. Samtidigt passade String på att presentera nyheterna för 2016.

Annons

7 DW_Designweek_day 2

Foto | Daniella Witte

Nyheter utöver den nya ytfinishen på hyllplan i svartbets så hade det kommit en specialutgåva av pockethyllan, helt tillverkad i rostfritt. Design av ingen mindre än Mats Theselius. Han tipsade om att den t.o.m går att köra i diskmaskinen. Jag menar, vilken möbel kan man göra det med? 🙂

Jag är ingen typisk Sting-kund men föll för den direkt eftersom materialet tilltalar och gör den så användbar för både inomhus och utomhusbruk. De är dessutom numrerade i begränsat antal så jag kunde inte annat att slå till och beställa en på plats.

/D

DELA (220)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar