Annons
Annons

Stylish i Älvsjö!

Just nu är jag på resande fot igen. Jag och Maria gör ett återbesök i Stockholm där vi i jobb kommer åka till en vacker trädgård i Danderyd och till ingen mindre än ”Renees brygga” 🙂 Ett jobb jag ser väldigt mycket fram emot.

Till Älvsjö ska jag inte den här gången, men där ligger det just nu ett superfint boende till salu som är väl värt att visa er som en strålande inspiration. Tipset fick jag via Fridas söndagssummering och det har även varit med i Elle Decoration tidigare.

image image image image

Foto | Mäklare Alexander White

Gråskala, med mycket platsbyggt och med detaljer i gediget trä och brännande gula toner. Hållbart, elegant och snyggt. Se alla bilder här!! 

Ha en fortsatt fin kväll! Kram D✨

Annons
DELA (113)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar