Annons
Annons

Stylisten bjuder in till ÅRETS LOPPIS

Min kära vän och fd kollega Lotta Hogrell är en väldigt begåvad inredare och stylist som inspirerat mig mycket genom åren. Lotta är verkligen en sakletare med sinne för detaljer och har varit med i flertalet magasin, bl.a med julinspirationen jag i dag valt att visa lite bilder från.

Annons

Lottas_jul_loppis Lottas_jul_loppis_2 Lottas_jul_loppis 3Foto | Peter Carlsson

Blev så glad när Lotta ringde härom dagen och berättade om att hon på lördag öppnar upp för en stor flyttloppis. -Jag som alltid sett hennes hem som en riktig skattgömma för en inrednings & trädgårds-fantast kan lova er att jag aldrig någonsin varit i ett hem med så mycket detaljrikedom och personlighet.

-Såå mina vänner, på lördag kl 11.00 smäller det!!! Det är då ni ska ni bege er till skånska Rydsgård och köa utanför Lottas hus.

Loppisen kommer äga rum den 29/11 kl 11-16 på Hästskovägen 10 (300 m från E65:an) i Rydsgård. Jag kommer vara där, hoppas vi ses!!

 

/Daniella

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar