Annons
Annons

Svensk sommar i glasrum

-Ja, i år har vi verkligen fått det bevisat att det inte går att lita på den svenska sommaren. Det är säkert fler än jag som tycker det varit ett evigt bärande ut och in med dynor och grejer som kan blåsa sönder. Och för att inte tala om avsaknaden av ljumna kvällar.

Annons

Sommar i glashus

DW_Sommar i glashus 2

Sommar i glashus 3Foto | Daniella Witte

Lösningen kan vara ett  rum med stora glaspartier där man inte bara räddar kalla sommarkvällar utan också förlänger hela säsongen med känslan av att ha den sköna, gröna trädgården inpå sig. I ett icke uppvärmt uterum kan man troligen vistas från April in i Oktober. En befriande känsla!

 

Ha en fin dag!!

/D

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar