Annons
Annons

Syrener pryder mitt hem

Foto | Daniella Witte

Ljuvliga vår! Fullt upp men jag stannar upp och njuter av att pryda mitt hem med fång av syrenkvistar. Här på vårt svarta skåp som alltid förändrar utseende ovanpå med olika årstids-inspirerande stilleben.

Annons

Nu bär det av till Danmark för tre dagars späckat schema på ön Själland. Dit kommer jag åka med bland annat min kära vän och bloggkollega Kristin. Är verkligen förväntansfull.

Ett gediget rese-inlägg om vår trip får ni i slutet av veckan!

Kram D

DELA (26)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar