Annons
Annons

T.S. design | Shapes + Words

Nu på fredag släpper grafiska designern Therese Sennerholt  en ny spännande kollektion av grafiska print och vykort som den här gången är inspirerad av modetrender. Här får ni en trevlig förhandstitt.

Annons

ts_printar_036levts_printar_012levts_printar_060levFoto: Kristofer Johnson | Styling: Lotta Agaton

Shapes + Words är skapad med färg och grafisk design som den gemensamma nämnaren. Formen ligger i ett större fokus än orden och hennes tidigare citat är ersatta med enkla, tidlösa uttryck.

Bilderna är som alltid supersnygga och för mig känns hela kollektionen väldigt tilltalande.  Jag har redan blivit speciellt förälskad i den sista bilden där den blå färgen bara är så magiskt fin.

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar