Annons
Annons

Tack för härliga dagar

Hemma igen efter två intensiva men fantastiskt roliga dagar i Stockholm. Mycket inspiration blev jag såklart matad med eftersom jag både sprang på pressvisningar och mässa men minnen jag tar med mig hem allra mest är dem här..

Annons

Stockholm_kristin

Jag och bästa Kristin hade bokat in oss på hotell Miss Clara. Så himla mysigt att ses, hinna prata och bara inspireras av varandras kreativa projekt och personligheter. Så fort vi fick möjlighet mellan pressvisningar tog vi en paus på närmsta mysiga fik.

Stockholm_hotellet_missclara

Härliga Miss Clara!! Här känner man sig verkligen väl omhändertagen av både den fina interiören och den snälla personalen som jobbar där.

Stockholm_vaska

Köpte mig en ny vårväska på & Other stories. Precis lagom i storleken och funkade perfekt till min gala-outfit som väntade senare på kvällen.

Stockholm_iittala_stilleben

Färger, former och detaljer var väl det jag fastnade extra mycket för. Här ett blickfång hos Iittala.

Stockholm_daniella

Skönt att få lite tid till att bara sitta och experimentera med kameran. Sällan jag har tid till det annars.

Elle Decoration gala_Malin_Kristin_Daniella

Mitt härliga gang kvällen till ära!! Tillsammans med dessa godbitar. Ja, med snygga Malin och Kristin slog jag klackarna i taket på Elle Decoration Swedish design Awards. Troligen den bästa galan någonsin. Tusen tack Svante & co!!

Min outfit bestod av en vintage kimono köpt i Köpenhamn, vida byxor från Studio stilista och en top från HM.

Stockholm_årets inredningsblogg_jannice

Foto | Daniella Witte

Sist men inte minst, vinnaren av 2017 -års bästa inredningsbloggare som gick till min underbara vän och kollega Jannice Wistrand. Ni anar inte vilken grym känsla det var att sitta där och se glädjen som en gloria runt hela Jannice när hon steg upp där på scenen. Så väl värd detta pris. Stort Grattis min vän!!

Nu ska jag ut i vårt vinterland och kolla hur det går för våra containerhus. Lovar att uppdatera er med några bilder!!

Kram D

DELA (45)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar