Annons
Annons

Tecken av september

DW_septembertecken (1 av 1) (kopia)Foto | Daniella Witte

Höstens första månad är här, min månad. Jag tar vara på mycket mer från trädgården nu än vad jag gjorde mitt i sommaren. Färgerna tilltalar mer och var dag tar jag in något litet september-grönt att dekorera med.

Annons

Sparrisen är en en favorit med sitt sirliga och skira uttryck. De mörkröda bären har nyss ploppat fram och förstärker höstkänslan ytterligare.

 

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar