Annons
Annons

Tecken på julledighet

I dag jobbade jag min sista dag innan jul. Det känns verkligen skönt att få lite avkoppling efter den roliga men intensiva höst som nu ligger bakom mig.

Daniella Witte_Sovrum_ljgra_baddning

Alltid när jag går på semester brukar jag göra vissa saker som på något sätt välkomnar mig in i den avkopplade ledigheten. Det är bland annat att renbädda sängen med ett av mina absoluta favoritlakan. I dag blev sängen klädd i de allra skönaste sängkläder vi har. De kommer från Himla och är sådär luftigt krispiga och mjuka på samma gång. Perfekt kombo!

Annons

Sovrum_inneskor

Jag köpte nya varma inneskor när jag var på Ikea för ett tag sedan. De packade jag upp i dag och ställde nedanför sängen, sådär mysigt liksom.

Sovrum_ljusgra baddning_halsband

Halsbandet från Lite Kalabalik har jag nästan på mig varenda dag nuförtiden men i dag låg det sådär snyggt på mitt nattduksbord och väntade. I morgon får det smycka min hals igen.

EmptyName

Foto | Daniella Witte

Den här fina kimonon är helt ny och den har jag speciellt sparat till min julledighet. Den kommer från House of Rym och bara för att jag låtit den pryda vår garderobsdörr ett tag, har den blivit en favorit innan jag ens börjat använda den. Den ska jag hoppa i varje morgon innan jag trippar ner till julmorgnarnas frukostbord.

Ja, nu är jag verkligen redo för två sköna veckor i julen och ledighetens tecken!

Kram D

DELA (27)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar