Annons
Annons

Textiler med känsla

Sköna textilier av hög kvalitet ger mig ofta en ”vill-bara-ha-känsla”. Innan helgen fick jag ett pressutskick med en fin hög servetter i skönaste linnekvaliteten.

3 Daniella Witte_Himla_Skona hem

Avsändaren var Himla med produkter ur deras kollektion-samarbete med Sköna hem. Högen innehöll en stor dos smakfull rustik romantik i både enfärgat, randigt och blommigt. Färgerna andades sommar rakt igenom…

Annons

1 Daniella Witte_Himla_Skona hem2 Daniella Witte_Himla_Skona hem

Foto | Daniella Witte

Jag tog ut mina favoriter som var naturfärgat och den vackraste blå.

Se hela den ljuvliga kollektionen här!

 

/D

DELA (8)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar