Annons
Annons

The home of Christpher Bastin

ELLE

ELLE

ELLE

ELLE

ELLE

ELLE

ELLE

ELLE

ELLEFoto | Petra Bindel för Åhlens magazine

Veckans hem är dessa underbart inspirerande bilder, tagna av begåvade Petra Bindel hemma hos Christopher Bastin. Kreativ chef på Gant.

Hemmet är personligt och fint på alla plan. Det är så inbjudande att jag nästan känner att jag skulle vilja hoppa in för en stund i köksbilden, slå mig ner med kopp kaffe, och prata några ord med Christopher.

Annons

Jomen, tanken känns otroligt inspirerande i alla fall 🙂

/D

 

 

 

 

DELA (59)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar