Annons
Annons

THE HOME OF WORKSTEAD

RPS1720_Workstead_Livingroom_Final_0103

RPS1720_Workstead_Livingroom_final_0084

RPS1720_Workstead_Kitchen_Final_0056

RPS1720_Workstead_Livingroom_final_0183Foto | Pia Ulin

Lägenheten ligger i Brooklyn | New york, är plåtat av Pia Ulin och hennes senaste bok Monochrome home. En briljant bok som enligt mig,  bör ägas av alla som älskar vackra interiörer.

Här bor Stefanie BrechBuehler och Robert Highsmith, grundarna av firman Workstead. Som för övrigt gör helt fanatiska lampor.

Annons

Hemmet var även med i Elle Decoration för ett par år sedan och precis som då blev jag lika tagen och inspirerad av detta fantastiskt personliga hem. Pia har ju då en otrolig förmåga i sitt bildspråk att ta fram ett djup och historia som säger så mycket mer än ord. Trots hennes konstnärliga sätt att jobba på kan jag inte tänka annat än att detta hem är lika vackert i verkligheten som på bild.

Färgerna är vackra i naturens skala med personliga saker samlade till stilleben och blickfång. Detta hand i hand med ett magiskt ljusinsläpp (åter igen) kan resultatet inte bli något annat än helt underbart.

/Daniella

 

 

DELA (0)
PINNA (5)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar