Annons
Annons

The Loge | Blog Getaway Less Ordinary

Att jobba hårt under en period är alltid lättare att hantera när ,man vet att man har något avkopplande att se fram emot.

04_The-Lodge-Hotel-Resort-utemiljö

I dag tar jag min weekendbag och kör till det omtalade hotellet The Loge , dit jag är inbjuden tillsammans med mitt härliga Skånegäng – Sofie, Susann, Anna & Jannice . Under ett dygn ska vi vistas på konferens och spahotellet The Lodge som ligger vackert beläget högst upp på vackra Romelåsen.

Annons

Här väntar spabehandlingar, godaste maten och drycken men också ett program i konferenslokalerna med fokus på varje individs utveckling och framtid……oj vad det ska bli härligt 🙂

Det är alltid otroligt givande att umgås med dessa inspirerande kvinnor och med tanke på att det var ett tag sedan sist vi sågs kan jag inte annat än längta i massor till vi är samlade igen.

/D

 

 

DELA (10)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar