Annons
Annons

Tine K home | Spring 2015

Tine K spring 2015 1Tine K home spring 2015 2Tine K home spring 2015 5Tine K home spring 2015 4Tine K home spring 2015 6Tine K home spring 2015 3Foto | Tine K

Det här damp precis ner i mailkorgen och jag var bara tvungen att visa er innan jag bloggar Veckans stilleben.

Det är Tine K som inspirerar med vårkänslor i härliga bilder som visar hennes kommande vårkollektion. Något att se fram emot vänner!!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar