Annons
Annons

Tips inför Påsk-utflykten

Nu i påsk är det en stor tradition i Skåne att dra ut på konstrunda eller påskutflykt. Det finns mängder med mysiga ställen öppna, både butiker, utställningslokaler och trevliga matställen.

Jag själv har min butik Inreda Utreda öppen under Skärtorsdag och Långfredag. Supermysigt om ni ville komma förbi.  Men jag vill också bjuda er på en repris av en otroligt trevlig runda som jag gjorde förra året.

Annons

Kallbadhuset

Foto | Daniella Witte

Jag och Maria var på uppdrag av Helsingborgs stad runt och besökte en massa trevliga ställen som verkligen är väl värt ett besök om ni får för er att köra åt det hållet.

Här hittar ni hela guiden!!

/D

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar