Annons
Annons

Tips till dukningen

Våren och sommaren bjuder alltid på trevliga middagar. Oavsett om det är en enkel grillkväll, bröllop eller studentskiva så är det kul att dekorera dukningen med säsongens blommor och grönt.

Sommardukning_vaser i gruppSommardukning 2Foto | Daniella Witte

Annons

Att samla vaser tight och oregelbundet tillsammans, gärna i olika höjder och bredder ger en väldigt fin effekt till bordet. Blommorna får då ett mer lekfullt och busigt intryck. Det är känns mer somligt men blir också en fin kontrast  till allt det andra i dukningen som i regel alltid ligger väldigt tillrättalagt.

Jag använde mig av Kristina Stark´s vaser ur serien Botan. Superfina, eller hur!!

 

Fler idéer till matbordet hitter du hos Diana just nu!!

 

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar