Annons
Annons

Tips till väggarna

En paddel som väggdekoration? Ja, faktiskt!

paddle-collection-ferm-living-1paddle-collection-ferm-living-2paddle-collection-ferm-living-3paddle-collection-ferm-living-4

Foto | Ferm Living

Kollektionen The Paddle people är ett exklusivt samarbete mellan Ferm Living och designern Rikke Jo Tholstrup. Paddlarna med det stickade överdraget är handgjorda i Danmark och är en inspiration av ”Indigenous art” som finns i Nordamerika.

Annons

Jag tycker det är fint när man som här sätter upp en dekoration som mjukar upp väggen bland alla kantiga ramar.

Väggdekorationen finns exklusivt att köpa i Ferm Living´s webshop.

/D

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar