Annons
Annons

Tjejmiddag i vintertema

Det är sannerligen en hektisk vecka. Som tur är det bara energigivande händelser….

I kväll är ett exempel på en sådan. När jag kommer hem från Stockholm bjuder jag in till tjejmiddag hemma hos mig. Det är 10 goda vänner som ska träffas och allt vad det innebär. Vi har hållit ihop sedan gymnasiet och för att lyckas dra ihop alla till en middag kräver det planering med god framförhållning…… Därav det tighta schemat denna fredag 🙂

Annons

Innan jag åkte förberedde jag dukningen, beställde catering och satte bubblet på kylning. Allt för att tjejerna ska kunna dra igång innan jag kommer hem.

1 Vinter dukning

Dukningen går i mitt ”vintertema”. Ljust och isigt med värmande accenter. Duken och servetterna gillar jag mycket. De har en den där snygg-blågrå tonen som känns precis perfekt till det dukade bordet. Dessutom gifter sig textilierna ljuvligt till Witte & Braf ´s handgjorda keramik.

Vinterdukning_kort

Påbörjade att göra små placeringskort av konstkort som jag delade på mitten. Fint med ett grafiskt inslag tycker jag. Det gör dukningen mindre gullig. Lite coolare helt enkelt!

Efter det att jag tagit inspirations-bilderna av kvällens dukning, hittade jag av en slump ett gammalt inlägg med en snarlik uppsättning………

DW _ höstdukning_Mimou3DW _ höstdukning_Mimou2

Foto | Daniella Witte

Ja, ni ser! Lite roligt är det allt, och jag som brukar vilja ”hitta på något nytt” i sådana här sammanhang fick bevisat för mig själv att jag inte är så unik. Hm, eller så är jag väl bara trygg i min stil…..

Även den här vinterdukningen går i krispiga vintertoner, med dekorationer av bl.a torkad hortensia som sätter en mjuk feminin touch. En perfekt blomma till en tjejmiddag tycker jag.

Får nog köpa med mig ett par vackra exemplar från Hötorget innan jag drar hem till mina underbara tjejer som väntar på mig där.

Ha en fin fredag ni med!

/D

DELA (92)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar