Annons
Annons

Trädgårdsfesten på Sofiero

DW_tradgardsmassan (1 av 1)DW_tradgardsmassan (2 av 1)DW_tradgardsmassan (3 av 1)Foto | Daniella Witte

 

För artonde året i rad anordnas det trädgårdsmässa i Sofiero´s slottspark. Hela helgen är det öppet med start i dag. Jag var där på pressvisning i går och det var verkligen en inspirerande runda vi fick.

Annons

För att ta ut tre favoriter som jag inte tycker man ska missa att besöka väljer jag Alnarps ”öde-trädgård”, Paradis trädgårdsdesign och Apotekarns trädgård / Peter Englander´s medelhavsinspiration under tak. Den sistnämnda är en skön lirare som gärna bjuder på sig själv som ni ser 🙂

 

Ha en riktigt fin helg!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar