Annons
Annons

Uppdukat för vinterns festligheter

I en rustik miljö, i en vacker stenlada ute på den skånska landsbygden skapade jag en vinterinspiration för senaste utgåvan av Elle Decoration. Jag har en förkärlek till alla material som ni ser finns med och allt koordinerat efter den vackra stenväggen som sätter prägeln till hela bildserien.

Annons

Daniella Witte_Vinterfest_Elle Decoration_blogg

Stenväggen går i toner som vi garanterat kommer få se mycket av inredningsvärlden framöver. Beige, creme-vit, brun, varmgrå och stänk av dov grön, vitt och svart.

Rustika material som handgjord keramik växer sig allt starkare och jag var så glad att min och Ann-Katrin Braf´s keramik passade så himla bra till den här vinterdukningen.

1 Elle Deco vinterfest 2 Elle Vinterfest 3 Elle Decoration Vinterfest

Bordet med sina ljusa plank och svarta stålunderrede gav utrymme till en natur-inspirerad dukning, passande för alla högtider som komma skall. Stolarna följer med och ger tyngd neråt samtidigt som de tyngdlösa lamporna ger en lätt och härlig känsla uppåt den höga takresningen.

DW_Vinterfest_Soffa_blogg

Foto & Styling: Daniella Witte | Assistent: Maria Lindvall

Bredvid dukningen skapade jag en skön plats för häng före och efter middagen. En lyxig soffa i läder passade fint in och de skira glasen i olika modeller och inslag av blänkande metaller bröt av det rustika och gav därmed allt en lyxigare känsla.

Nu börjar jag räkna ner och välkomnar julen och det nya året med öppna armar!

/Daniella

DELA (34)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar