Annons
Annons

Utemöbler i dansk design

Om ni kikat på mitt föregående inlägg så känner ni säkert igen miljön till dessa produktbilder. HAY satsar nu på utemöbler. Som vanligt levererar danskarna med bravur!!

HAY-Palissade-EettafelHAY-Palissade-Lounge-Chair-1HAY-Palissade-Glyptoteket-008-e1460630325300HAY-Palissade-Stoel

Foto | Hay

Kollektionen innehåller matbord, stolar, en däckstol och en bänk. Designen är minimalistisk och lekfull på samma gång. Gillar speciellt att de är färgsatta i en fin grön kulör. De kommer med den smälta in fint i våra utemiljöer under sommaren.

Annons

/D

DELA (30)
PINNA (3)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar