Annons
Annons

Utemöbler | Med inspiration från sagan

1_DW_utemobler_LU

Tipsade er för ett tag sedan om ett jobb jag gjort för senaste numret av Elle Decoration. Här får ni alla bilder som faktiskt skapades med inspiration från både mystiken, sagan och förälskelsen till att äntligen få komma ut i naturen.

Annons

2 DW_portfolio_Elle Decoration_utemobler_20161 DW_portfolio_Elle Decoration_utemobler_2016

Foto & Styling: Daniella Witte | Assistent: Maria Lindvall

Jag hade inför 2016 bestämt mig för att ge mig själv ett speciellt minne av varje inspirationsjobb som jag skulle göra under året. Det, därför jag i framtiden vill kunna sitta och titta tillbaka i roliga minnen på det fantastiskt roliga jobb jag har, och haft. Det ”löftet” har jag faktiskt hittills hållit mig till, och jag känner en skillnad. Den är att jag nu verkligen stannar upp och finner en djupare betydelse mitt jobb, som visserligen kräver väldigt mycket av mig, men som trots det är det roligaste och mest utvecklande som finns. Det är en fin känsla det!!

Vart alla utemöbler och detaljer kommer ifrån hittar ni i magasinet, som finns ute i butik nu!

Kram D

 

DELA (12)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar