Annons
Annons

Ett bläddervänligt julklappstips!

Jag har blivit en samlare av böcker vilket jag aldrig varit innan. Tror aldrig jag köpt så mycket bläddervänligt som i år 🙂

Här får ni ett boktips som för mig känns som den perfekta julklappen till en inredningsfantast.

Annons

Julklappstips_Colourful_4Julklappstips_Colourful_5Julklappstips_Colourful_2Julklappstips_Colourful_3Foto | Daniella Witte

Själv kunde jag inte vänta till julafton. I dag fick jag hem boken Colourful som duon Lotta Agaton och Pia Ulin gjort av sina otroliga jobb tillsammans. Visste att den skulle vara fantastisk men jag tror faktiskt ändå att den slog mina förväntningar med ett några stjärnpoäng. Den är såå fin  ska ni veta och är mer än väl värd att ge antingen dig själv eller någon annan i julklapp. Du beställer den i Lotta Agaton´s webshop!

 

Just nu tipsar Ulrika om en annan, kanske världens bästa julklapp.

 

Kram D

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar