Annons
Annons

Väggdekoration i morgonsol

Vaknade i dag tidigt av att solen strålade in mellan rullgardinen och väggen. Fåglarna sjöng och jag kände direkt att det skulle bli en fin dag. Hittills har den varit det och helgen verkar också lovande. Känns härligt att ljuset är tillbaka.

Annons

På tal om morgonsol och skön grönska hittade jag en inspiration i mitt arkiv som jag vill dela med mig av igen. Ett tips till hur man kan liva upp en kal vägg med något annat än en vanlig tavla.

Veckans stilleben - skir gronska tom vagg

Från början en ganska tråkig vägg som dessutom är i blickfånget varenda gång man går upp för trappan. Med andra ord välförtjänt av ett lyft!

Veckans stilleben - skir gronska

Foto | Daniella Witte

En trappuppgång kan ofta vara svår att skapa något spännande i. Traditionella tavlor är alltid fint men om man vill få till något annorlunda och personligt gäller det att tänka till. Jag använde de underbara väggvaserna gjorda av glas i olika storlekar. Såg direkt framför mig hur fina dem skulle bli mot den putsade väggen. Tillsammans med de grå porslinsvaserna kom både materialbalansen och kompositionen i god harmoni.

Med endast några få kvistar murgröna nedstuckna me synlig rot fick väggen en riktigt härlig känsla. Ett välkomnande blickfång fyllt med energi.

/Daniella

 

DELA (66)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar