Annons
Annons

Valnötsträd i kruka

Väl hemkommen från intensiva och roliga arbetsdagar i Grythyttan var det bara att hämta lite snabb energi inför förberedelserna av vår kräftskiva som vi hade här hemma i går kväll. Vänner och barn från byn kom hit i roliga och kreativa hattar vilket verkligen satte igång glädjen och feststämning direkt. Det blev en riktigt härlig kväll för både stora och små!

Annons

Det underbart fina Valnötsträdet var en gåva från en lika fin vän som var här hemma i går kväll. Ni kan säkert ana så glad jag blev när jag fick det.

Foto | Daniella Witte

Ulrica hade tagit skott från deras stora Valnötsträd i trädgården och planterat i en klassisk terrakottakruka. En perfekt gåva tycker jag till en som kanske har det mesta. Jag kommer i varje fall ta mycket väl hand om det.  Misstänker att det ska stå ganska svalt och ljust, eller vad tror ni?

Nu ska jag börja packa ner vårt kök som ska i gång och renoveras på tisdag för att sedan packa inför min Stockholms-resa som också kommer fylla hela nästa vecka. Ja, mycket står sannerligen på schemat framöver!

Tar vi bara en dag i sänder så kommer allt gå fint!

Kram D

DELA (17)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar