Annons
Annons

Vår i krispig ton

I senaste utgåvan av Elle Decoration, som nyss kommit ut i butik, har jag gjort sex sidor krispig vårinspiration. Jag och Maria fick låna Löddeköpinge plantskolas fantastiska orangeri över en dag och här är ett smakprov av resultatet.

Annons

1 DW_varinspiration_parlhyacint1 DW Vårinspiration_hyllor

Vi gjorde jobbet i slutet av November och jag kan avslöja att pärlhyacint-buketten vid det tillfället nog var den dyraste som någonsin sålts. Men vad gör det när man vill få till en härlig bild, och i det här fallet varar den ju dessutom livet ut om så önskar 😉

Bilden med hyllorna tycker jag väldigt mycket om. Bakgrunden är målat glas och nedanför har man låtit ogräset ligga som ett avslut till nedersta hyllplanet innan singeln kommer. Mjukt härligt och vackert så man nästan håller på att smälla av.

4 DW_varinspiration_pallo

Foto | Daniella Witte

Det verkar som vad man än sätter i glasvasen Pallo så blir det bara så fint. Här med vårens lökar.

Alla krukor är platsskolans egna och designade av Jonte, som också driver stället. Krukorna finns också att köpa hos bl.a Zetas trädgård.

Fler bilder från Löddeköpinge plantskola hittar ni här.

Kram D

DELA (16)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar