Annons
Annons

Vår på trappan

I dag tog jag ett vår-ryck på vår entrétrappa. Min favoritbuxbom som stått där hela vintern fick ett välförtjänt sällskap..

1 Daniella Witte_Entrence_spring

Ett ljuvligt lagerbladsträd och klassiska penséer gjorde sig fint till den gröna busken.

Annons

3 Daniella Witte_Entrence_spring

4 Daniella Witte_Entrence_spring

Penséerna som kan annars kan upplevas lite gulliga fick en aning mer attityd i min loppisfyndade eternitrkruka.

2 Daniella Witte_Entrence_spring

Foto | Daniella Witte

Japp, nu känns det verkligen som vår här hemma. Och visst är vattenkannan fin i sin form. Den kommer från min butik och tippas bli en storsäljande favorit när vi har påsköppet i veckan som kommer. Närmare bestämt på Skärtorsdag och Långfredag mellan 11 & 18. Så fick jag det också sagt 🙂

Nu ska jag hålla lördagkväll med familjen!!

Kram D

DELA (50)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar