Annons
Annons

Vardagsrum skapat med fingertoppskänsla!

DW_livingroom_pinkbrown (1 av 1)DW_livingroom_pinkbrown (2 av 1)DW_livingroom_pinkbrown (5 av 1)DW_livingroom_pinkbrown (6 av 1)DW_livingroom_pinkbrown (4 av 1)DW_livingroom_pinkbrown (7 av 1)Foto: Daniella Witte

 

Dagens inspiration är bilder från ett härligt vardagsrum som faktiskt var ett av mina allra första fotouppdrag som jag vågade mig på………..:)  Då det begav  sig bodde min härliga vän Karen här med sin familj -i ett sjuttio-talshus som efter flera års renovering och fingertoppskänsla faktiskt på pricken kunde spegla de personligheter som bodde där. För många inte alltid helt lätt att uppnå!

Annons

Basen och den fasta interiören var väldigt gedigen och noga utvald. Äkta material överallt som utstrålar tidlös hållbarhet, vilket  jag själv är supernoga med.

I stort  var det massiv ek, kalksten,grå metall, linne, ull och glas som satte grunden. Färgskalan var neutral och fick en varm  känsla med hjälp av bl.a rustika och etniska inslag som perfekt balanserades upp av accenter i lila och kallaste rosa………

Lägg märke till de fina målningarna som är gjorda av konstnären Maria Sigsdotter Drott!

 

Nu önskar jag er en riktigt skön helg!!

Kram Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar