Annons
Annons

Våren i spirande akvarell

Förr målade jag mycket tavlor. Mest för eget bruk som jag hade som mål att färgsätta så det passade min inredning. Under småbarnstiden försvann hobbyn av naturliga själ men nu börjar faktiskt suget komma tillbaka. Suget att som en vårpresent till mig själv skapa en megastor akvarellmålning!!!

Annons

Broste_spring_2015_bedroom_paintBroste spring _Daniella femina blogBroste_spring_2015_paint

Foto | Line Thit Klein för Broste Copenhagen

Broste´s bilder för våren och sommaren 2015 fick mig verkligen inspirerad till mitt ”lilla” målarprojekt. Akvarellen gör en otrolig inverkan till deras miljöer och stilleben.

Älskar också deras val av färger i år. Svala och enkla kulörer med en rustik känsla utstrålar en trygghet som tilltalar i dessa tider. Härligt!

 

Mer vårinspiration hittar ni just nu hos Flowers and feasts som skapar fröjder för ögat med vårens gröna.

 

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar