Annons
Annons

Våren kallar i Köpenhamn…..

………åtminstone om man tar ett kliv in i The Apartment´s våning och dess nya look. Pasteller i friska drag skulle man väl kunna säga. Härligt att man vågar ta i tycker jag.

I dag befinner jag mig i stan och tänker helt klart ta en tur om lägenheten för att se det live.

Annons

The apartment_stping1The apartment spring2015The apartment spring 2015 2

Foto | The Apartment

Senast jag var här var när Ilse Crawford ställde ut med sin otroligt tilltalande inredning. Får se om jag blir lika inspirerad den här gången?

 

Med detta önskar jag er en skön helg!

/Daniella

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar