Annons
Annons

Vårfeeling i badrummet

Det krävs inte så mycket för lite vårkänsla. En lite bukett snödroppar fick sin plats i badrummet, på badkarskanten, alldeles i blickfånget bredvid min nya spegel, intill där jag tog mitt måndagsbad.

Det var dock inte bara jag som gillade det jag såg…….

Annons

Vår nya familjemedlem Bellman kom och var nyfiken. Som kattunge är man nyfiken på precis allt och lille Bellman är en social liten katt så vart jag än går så hakar han på. En riktig myskatt är det och dessutom väldigt lik vår andra katt Rolf. Undrar om vi kommer kunna skilja dem åt när Bellman blir större?

Snödropparna fick inte vara i fred särskilt länge förrän det skulle nosas och luktas……

Foto | Daniella Witte

Till slut hittade han något annat som lockade. Nu står de så fint där på kanten och kan möta oss i blicken varje gång någon av oss går in i badrummet.

En bra start på veckan!

/D

DELA (19)
PINNA (0)

Kommentera

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar