Annons
Annons

Vårinspiration | Mitt jobb för Funky Doris

I går stylade och plåtade jag och Maria bilder till det norska inredningsföretaget Funky Doris. Det var i sista minuten alla proverna kom med express från fabriken. De landade för en dag hos mig för att sedan skickas vidare till mässmontern på Formex. Tidspressen var ett faktum men turen var på vår sida, med ett bra ljus som gav oss det där härliga ”flowet”.

Annons

1DW_Funky Doris_LU2DW_Funky Doris_709x7095 DW_Funky Doris_grey wall_LU 4 DW_Funky Doris_grey wall_LU

Foto | Daniella Witte

Färg har alltid varit Funky Doris signum och den här kollektionen andas härliga pasteller i kombination med grått och natur. Vårkänslan infann sig verkligen  denna dag tillsammans med solens (och snöns) närvaro. En härlig jobbstart på året!!

/D

DELA (142)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag har näst intill nördig passion för inredning och vackra miljöer. Det är i naturen och möten i vardagen som ger mig den största inspirationen. En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av. n nVälkomna till min blogg!!Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar